Da li nas je aktuelna situacija promenila?

To je neminovno. Zaronili smo dublje u sebe, počeli da primećujemo okolinu, da čujemo i uživamo u cvrkutu ptica, kreketu žaba koje možda najavljuju kišu...

Ono što me je jako obradovalo jesu biciklisti kojih u našem gradu sada ima mnogo više nego ranije, šetača pa i smeha koji nam je tako dugo bio negde potisnut. I koliko god da smo bili prinuđeni na odmor, sada nam predstoji dilema, kako i gde provesti par dana, produženi vikend ili pak godišnji odmor.

Srbija, veoma raznovrsna, sada doživljava svoj procvat. Možda je baš ova situacija sve nas naterala da je malo istražujemo, da shvatimo da je sve što tražimo kada negde otputujemo tu, među nama, u nama i kod nas, jer nije samo godišnji odmor - more; i mi imamo svoje "Panonsko more". Iz svega navedenog, Salaš Đorđević želi da Vam ponudi boravak u svojoj zelenoj oazi na severu Bačke.Ulaskom kroz kapiju, kročićete u prostor autentičnog salaša s početka 20.veka, a kroz slogan "Prepoznatljiv, jedinstven a različit"; ići ćete na veoma specifičan način kroz prošlo ka sadašnjem vremenu, bajkovitom "nestvarnom svetu". Svet u kojem " vlada" priroda, spokoj, harmonija, i svakako raznovrsnost - koju čini šaroliko zeleno rastinje, voćnjaci, bašte i prostrani vrt. Raznovrsnost se ogleda i u raznim sportovima, jer imamo nekoliko sportskih terena ali i u programima koji su nastali na osnovu upita svih Vas. Vi ste nam pomogli da prepoznamo potrebe današnjeg čoveka, i da raznovrsnom ponudom uspešno rešavamo sa Vama dilemu - kuda na odmor. Svi ste dobrodošli - I mladi, i stari i deca pa i kućni ljubimci.

Za čarobnu i primamljivu reč "piknik", potrebno je samo da poželite da raširite ćebe po zelenom "tepihu" nekog uvučenog i ušuškanog šumarka, i ostvarenje "male čarolije" je tu. A zadovoljstvo, da sa Vama podelimo blagodeti ne samo salaša, već i okoline i omogućimo Vam da uživate u okruženju ispunjenom kako "tišinom" (bilo sami ili sa porodicom), tako i u društvu najdražih, u raspoloživim kapacitetima našeg smeštaja - kroz sobe i apartmane. Zadovoljstvo ambijentom uz dodatak mirisa i ukusa domaće hrane je nešto što i salaš i Srbiju izdvaja od ostatka sveta. Nas po butkicama sa renom , a svaki kraj naše zemlje ima svoje specijalitete.

Zadovoljstvo očekujemo svugde, jer za vreme u kojem živimo - vreme velikih izazova, je potrebno isključenje iz svakodnevne životne rutine i okrepljenje organizma novom energijom. I jedino tako osnaženi, punih baterija i duše i tela pa i srca se možemo vratiti svojim obavezama.

Čekamo Vas, Vaš Salaš Đorđević