Dočekajmo spremno vreme za poslovni turizam - stručni skupovi kroz forume, seminare, individualne i timske projekte...

Savremeni način života, brz tempo i težnja da budemo sve bolji, uspešniji, da iz sebe "izvučemo" i pružimo najviše, na najprihvatljiviji način - je karakteristika 21.veka. "Pretočiti" svoje znanje u poslovno okruženje deluje lako, ali iziskuje pronalaženje bitnih karika da bi se postigao BALANS.

Svojim sadržajem SALAŠ ĐORĐEVIĆ daje mogućnost da spojite organizovanje stručnih skupova kroz forume, seminare, individualne i timske projekte, sa delićem naše "čarolije" uokvirene inspirativnom prirodom, zelenom oazom i svakako uživajući u specijalitetima domaće kuhinje. A to je priznaćete preduslov da punim plućima duboko udahnete, pokrenete i probudite u sebi intuitivni stranu svog bića.

Iskustvo nam govori da se samo udruženim snagama stiže do zajedničkog cilja - povezivanju karika; s jedne strane rad a sa druge strane - čovekova večita težnja ka unutrašnjem miru i zadovoljstvima; jednom rečju hedonizam koji nam je svima potreban. Samo zadovoljan i ispunjen čovek, koji hoće i ume da spoji karike, postaje bolji, uspešniji, efikasniji, produktivniji i stremi ka maximumu.

Svakako je 21 vek - vek sporta, igre, zadovoljstva, zabave i na kraju zdravlja. Igra, razonoda, sport... ne zaboravimo da je uvek bio smisao raznih sportskih igara, kratko isključenje od obaveza ali i DRUŽENJE. Stoga nam sportski i rekreativni sadržaji i aktivnosti ( razni sportski tereni - za košarku, odbojku na pesku, mali fudbal, tenis...) pružaju mogućnost povratka i akumulisanja pozitivne energije, ali i olakšavaju savladavanje prepreka i situacija, kroz oslobođanje nepotrebne, suvišne energije i stresa koje nam je doneo ŽIVOT.

Zato smo mi - naš tim, tu, da svaki Vaš boravak učini nezaboravnim, a slogan "Prepoznatljiv, jedinstven, a različit" opravda svoj naziv u potpunosti, kao i ukazano nam poverenje.