NOVO!!! BUTKICE ILI BUNCEKI NA SALAŠU ĐORĐEVIĆ

Poštovani i dragi naši prošli, sadašnji i budući partneri,

prvenac " BUTKICE ILI BUNCEKI " su za nama. U duhu današnjeg prelepog sunčanog januarskog dana je prošao i ovaj događaj. Zadovoljstvo je zajednički imenitelj i za prisutne goste, kuvara ali i nas domaćine.

Ovo je tek početak, i svakako želimo da se zahvalimo svim gostima na ukazanom poverenju. Njihovi komentari na odlasku "... ne zaboravite nas pozvati svaki sledeći put kada butkice budu na repertoaru ..." nam govori da je ovo odličan način da pokažemo da "... al se nekad dobro jelo ..." važi i danas. Specijalitet kuće će širiti svoje mirise svakog trećeg četvrtka u mesecu i sa nestrpljenjem Vas očekujemo već 20. februara, 2020 godine.

Ono što je još važnije, nikada jedan događaj nije sam za sebe. Tu se uvek dogodi da se dogovori novi posao, nova svadba... Da li je to novi vid " be to be" sastanaka? Da, zaista 21 vek uvodi nova pravila ponašanja. A standardi nekako ostaju nepromenjeni. Tako i treba da bude jer ono što se nekada smatralo vrednim pažnje i pomena jeste dobar i ukus i miris posebno kada govorimo o hrani. Iz ovih fotografija kao da to možete i osetiti.

Srdačno, Vaš Salaš Đorđević