Porodica i sport - to je ono sto salaš pokušava da razvije

Sport, razonoda, rekreacija, ali i ogromna odgovornost da ustrajete ukoliko ste se opredelili da se time ozbiljno bavite. Salaš nastoji da podrži kako rekreaciju i razonodu tako i profesionalno opredeljenje. Da li će i šta biti glavni magnet za dolazak na salas to još ne znamo , ali je boravak jedne škole tenisa pokazao da smo interesantni jer nudimo kompletnu uslugu- od dobrih terena, ukusne hrane, blizine Palića... i naravno pre svega jedan ambijent koji je sportistima potreban - mir.

I odbojka staje rame uz rame do tenisa. Najavljujemo turnir krajem avgusta, i sigurni smo da ćete doći da podržite svoje timove. Rekreativci malog fudbala su svakako u letnjem periodu prisutni a sportski/porodični dan sve aktualniji.

Porodica i sport - to je ono sto salaš pokušava da razvije. Da decu odvojimo od mobilnih telefona i kompjutera. Ali to zaista ne možemo bez Vas – dragi roditelji. Hajmo zajednički da napravimo prvi korak i da okupimo našu decu i pokažemo im vrednosti koje treba da ih vode kroz život!

Čekamo vas i na sportskim aktivnostima i stojimo na raspolaganju za zakazivanje termina.