Sajam turizma u Novom Sadu, 03-05 Oktobar 2019 g.

Da, na ovogodišnjem 52 međunarodnom sajmu turizma dobili smo nekoliko priznanja:
1) diplomu sa plaketom za vrhunski kvalitet turističke ponude; 2) diplomu sa velikom zlatnom medaljom za doprinos turističkom iskustvu destinacije Palić;
3) diplomu sa velikom zlatnom medaljom za vrhunski kvalitet ugostiteljske usluge; 4) diplomu sa velikom zlatnom medaljom za kvalitetnu organizaciju svečanih prijema.

Ali tu se ne završava, naprotiv, tek počinje potvrda dosadašnjeg rada Salaša Đorđević. Ova priznanja definitivno jesu potvrda desetogodišnjeg rada, i pokazuju da je našoj zemlji stalo do kvaliteta i pravih vrednosti. Jasno je da nismo sami u nameri da negujemo i održavamo isti - veče šampiona je to pokazalo. Biti u društvu onih koji veruju da je najbolji način da dočekamo budućnost - da je sami stvorimo, a sve u interesu da Srbija jeste destinacija ka kojoj svi hrle.

Panel diskusije potvrđuju da su sajmovi mesta gde se dogovara buduća saradnja; gde se prave kratkoročni (godišnji) planovi; gde se čuju pozitivna iskustva iz istih, sličnih, ali i totalno različitih oblasti. Zajednički imenitelj jeste rad, vera, entuzijazam, potvrda da ste na pravom putu, ali i svakako mesto gde srećete prave ljude.

Salaš Đorđević će nastaviti u istom ritmu, sa pogledom u budućnost i sa verom da tu nije kraj. Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su nam čestitali na dobijenim nagradama, kako meilom, telefonom ili lično. Srbija ima šta da ponudi a neka Salaš Đorđević bude svetla tačka turističke ponude.