SOMBOR PONOVO NA PALIĆU

Iskoristite priliku da sami proverite da li je čorba riblje čarde Andrić zaista takva kako se o njoj priča.

Tradicija to smo mi - prethodne, sadašnje i buduće generacije. 21 vek je vek novih tehnologija i trendova, ali unutar nas samih prisutna je borba između onoga šta se od nas očekuje poslovno i šta je unutrašnja potreba svakog čoveka da bi mogao dobro da funkcioniše tokom dana, privatno. Danas je tempo života veoma brz, a navike i ukusi različiti od prethodnih generacija. Ali, uvek stoji ono ali, niko ne beži od dobre kuhinje, dobrog ambijenta a ponajmanje dobrog društva.
Među običajima koje salaš neguje jeste dobra saradnja sa domaćim ali i ugostiteljima iz okoline; i uvek smo okruženi najboljima.

Da Sombor i Riblja Čarda Andrić nisu daleko, potvrđuje svaka naša poseta čardi, jer je tamo uvek ima ne mali broj naših sugrađana. Prvo zajedničko iskustvo sa Čardom Andrić je bilo u decembru 2013 g. Od tada pa do danas uvek je prisutno pitanje "kada su ponovo kod nas?". Vest da u petak 12 aprila 2019 g. Riblja Čarda Andrić ponovo gostuje kod nas, samo potvrđuje da najbolji opstaju i da njihov dolazak neće biti i poslednji. Godina za godinom stvoriše se mostovi - Sombor - Riblji paprikaš - Salaš Đorđević.

Upornost, dobra kuhinja, lep ambijent - ko može tome da odoli. I pored svih različitih navika kada je jelo u pitanju, riblji paprikaš opstaje. I danas se dobro jede, druži, uživa. I dok ovo pišem kao da čujem u daljini akorde pesme Z.Bogdana " u tem Somboru ", pucketanje vatre i osetim miris dima i čorbe koja vas mami. Samo je potrebno odrediti prioritete i dati potrebnu dimenziju određenom događaju. Negujući običaje na Salašu Đorđević stvaramo tradiciju koja, pokazuje se, ne može bez vas. Kao i do sada, Salaš Đorđević Vas čeka, uvek sa dodatnim iznenađenjem.

Rezervacija obavezna - telefon 063 585 141 ili salasdjordjevic@gmail.com Čekamo vas!