Zdravlje kao najvažnija vrednost!

Jedva čekamo da nam je druženje dostupno i da krenemo sa sportskim aktivnostima na salašu.

Vođeni idejom da nam svima, sa jedne strane aktivni boravak u prirodi kroz sport prija i godi, i sa druge strane u stvari pomaže u održavanju vitalnosti organizma, pokušajmo da na najkvalitetniji i najbolji način iskoristimo vreme koje nam dolazi sa prolećem. Buđenje i promene u prirodi jačaju i našu želju da postanemo deo nje, stopimo se u šarenilu boja i udahnemo svežinu.

A, za to nam treba podrška u vidu spotrskih terena za košarku, odbojku na pesku, mali fudbal, tenis... Vremena će biti dovoljno i za rekreativni sport i za sve ljubitelje sporta, da sa više ili manje snage, ali velikim entuzijazmom potvrde “da nije važno pobediti-važno je učestvovati". I podsetiti se (možda po malo zaboravljenih) vrednosti i lepote zajedništva, druženja i upoznavanja.

Kroz organizovane kampove i turnire podržavamo akcije za mlade, koji su se već opredelili za određeni sport, osetili draži pobednika, i onog dela u kojem je moto - biti među najboljima, ali i biti spreman učiti o mnogim malim tajnama i još neotkrivenim veštinama izabranog sporta. Za početak, uložimo veliku želju, malo energije i stići ćemo do ostvarenja cilja: "u zdravom telu da sačuvamo zdrav duh".

Već sam pokušaj obećava mnogo.

Uz sportski pozdrav očekujemo vas, da zajedno budemo pobednici.