6 razloga da posetite salaš!

Izađimo iz svojih ušuškanih domova sa prvim sunčevim zracima i "otvorimo prozore NOVIH vidika", koje će  doneti  NOVO iskustvo,NOVI ambijent,NOVU toplinu. Za sve što mislite da će za Vas biti NOVO,dovoljno je da poželite,a Salaš Đorđević je tu da Vam pruži priliku i postanete DEO MOZAIKA koji se gradi 10 godina.

                                      ZAŠTO BAŠ KOD NAS?

                                                      JER:

  1. PIKNIK U PRIRODI   Izađite,makar na kratko,iz svakodnevice i obaveza,i    "napunite baterije" NOVOM,svežom energijom.   " Čarobna" reč je PIKNIK.Zelena oaza šarolikih boja       biće samo vaša.   

  2.ROMANTIKA JE UVEK U MODI    Romantika je" bezvremenska".Složićete se.    I hvala joj na tome.    Za to nije potrebno mnogo.    Samo" malo duše i ludo srce".    Veče uz sveće i flašu dobrog vina.    Za NOVE trenutke... ili možda STARE...

    3.PEVAJTE UZ TAMBURAŠE    Da Vas podseti na lepotu zvuka tamburica i    melodija prošlih vremena,koje se i dalje rado i    sa uživanjem slušaju,uz dobru salašarsku kuhinju. 

    4.DRUŽENJE KOD  BAZENA    Prostor okružen zelenom čarolijom i opojnim mirisima    prirode ,uz domaću kuhinju i specijalitete    ispuniće " NOVOM DIMENZIJOM" proslavljanja    vama važnog događaja(rođendana,krštenja,godišnjica...)

     5. SADNJA BILJAKA U VRTU I BAŠTI    Retki su prostori na kojima možete učestvovati u sadnji ukrasnog bilja ili sadnica.    I zato,ako ste sebi postavili pitanje gde,kako,odgovor je tu,pred vama.    Salaš na svom zelenom prostranstvu pruža Vam nesvakidašnje zadovoljstvo,da  zasadite"samo vašu biljku'.

      6. NAGRADA "Najbolje iz Srbije" nas čini ponosnima, proverite kakvi smo domaćini, a više o tome (OVDE)  

Ono što Salaš Đorđević čini "Prepoznatljivim,jedinstvenim,a različitim..." možete otkriti i potvrditi svojim dolaskom, i zato

          Raširenih ruku, uz sve mere zaštite, mi vas očekujemo!