Proslave u skladu sa mogućnostima

Život svake jedinke čine mali i veliki trenuci koje želimo zabeležiti sa najmilijima - porodicom i prijateljima. Sreća je sinonim za svaki takav događaj i to je osnovna pokretačka energija koju salaš dobija od vas. I nije samo to, svaki događaj je jedinstven, nijedan ne liči na onaj drugi jer ste svi veoma različiti i neponovljivi.

Da bi ovakvi trenuci dobili željenu težinu, tim salaša je spreman nesebično da sa vama podeli toplinu ovih prostora i uveliča proslavu dobrom organizacijom, lepim ambijentom i prijatnom atmosferom, isključivo se vodeći vašim željama. A da bi događaj bio potpun, uvek je "začinjen" dobrom domaćom kuhinjom koja je prilagođena potrebama i afinitetima vaših ukusa.

Iz dosadašnjeg iskustva dolazimo do zaključka da ne postoji uneverzalno mesto na salašu. Za neke najveću draž salaša čini Ribarska kuća sa jezerom, pontonom i čamcem. Za mnoge su otvorene terase (posebno ova kraj bazena) mesta zbog kojih su nas izabrali, dok je za neke ružičnjak sjajan spoj mirisa, boja i lepote - kutak koji žele da zabeleže za sva vremena.

I zaista nema pravila jer u zavisnosti od doba godine, razloga slavlja i naravno vremenskih prilika, svako pronađe upravo ono što je očekivao od ovog mesta. Nadamo se, da će Vas i dalje upravo ta raznolikost, netipičnost i lepota i dalje dovoditi do nas, a tim Salaša će, otvarajući vrata svojih različitih objekata i kutaka, davati svoj doprinos da vaš trenutak svima ostane u srcu, davati razloge da nas ne zaboravite već da nam sutra ponovo dođete.

Tim Salaša Đorđević

kontakt telefoni: 063/585-141, 065/8059-000