Salaš za 2021 g. predlaže

2020 g. je po mnogo čemu veoma netipična i nagoveštava da će 2021 g zahtevati drugačiji pristup u svemu. Mi imamo rešenje za Vas.

Salaš za 2021 g. predlaže: svadbe na otvorenom, prijemi kraj bazena, venčanja na pontonu ili ružičnjaku i vožnja čamcem za mladence pre nego što svi skupa odete da uživate u čarima dobre kuhinje. Koliki je to iskorak i osveženje, potvrđuju nam osmesi mladenaca koji su već potvrdili svadbe za 2021 g. Ali zašto samo svadbe!?!

Naravno da nisu samo svadbe u pitanju. Prijemi, promocije, korporativni događaji, poslovni ručkovi i večere, sportska takmičenja, dečije ekskurzije...

Ističemo: - za sve naše stare klijente - posebna cena, jer ne možemo biti ravnodušni prema nekome ko kod nas proslavi npr. devojačko veče zatim svadbu, pa prvi rođendan svom detetu, a doći ćemo i do godišnjica braka i svakako jubileja. Cenimo kada nas doživljavate kao partnere od poverenja i to želimo da uzvratimo. A svim novim klijentima želimo da istaknemo da su nam vodič vaše želje i u saradnji sa vama, na najprihvatljiviji način pravimo događaj koji će svi pamtiti. Požurite da rezervišete termin za Vama bitan dan.

Čekamo vas 🤍