Ideje za team building na salašu

Poznata je činjenica koliko su tim bildinzi važni. Naručito sada. Udaljili smo se od kolega, nedostaje nam čak i kada Bojana uzme da turpija nokte, a Miloš ne stavi ruku kada zeva. Umorili smo se od online sastanaka i poželeli se žive reči, iskrenog zagrljaja i onog uzdravlje svakog petka.

Postoje razne definicije team buildinga a mi ćemo uzeti ovu najosnovniju – izgradnja tima, tim se upoznaje, stvara se kohezija i rešavaju problemi. Team bonding je nešto drugo – povezivanje tima, druženje van posla, problema, kancelarija, samo smeh.

Nije bitno kako ćemo da nazovemo, znamo da nam treba pripadnost, želimo druženje, želimo timsku atmosferu, želimo dodir makar i pesnicom. Mi to znamo, slušali smo vas i pripremili za vas par ideja koje su izvodljive jer se naš salaš nalazi na 8hektara! I da vas je 500, možemo držati distancu.  Šalu na stranu, verujemo da će nam druženja biti uskoro izvodljiva i evo par ideja da zajednički krenemo u realizaciju iz ovog niskog starta.

Sportske aktivnosti – uvek aktuelno, za sve sportiste, rekreativce, ili one koje samo žele da drže loptu u rukama. Mi imamo:

Teniske terene

Odbojkaški teren na pesku

Košarkaški teren

Teren za boćanje

Mali fudbal

Za svakoga po nešto. A ko ne želi, može samo da se izležava kraj jezera, ili se kupa u bazenu (da, da – nešto novo!), ili šeta našim šumarkom.

Ako želite i decu da povedete sa sobom, imam dva igrališta i sjajnu ekipu animatora. Ekipa za organizaciju timskih izazova je spremna za vas, da vam što više oteža, ali i nasmeje i da tome svemu da timski smisao. Po meni, smeh je najvažniji, ali tu su naši saradnici - tim psihologa koji može da zaokruži i poveže sve izazove u cilju boljeg timskog funkcionisanja.

Možemo da organizujemo i obilaske vinarija na Paliću i da uživamo u najboljim Vojvođanskim vinima kod nas. Da skoknemo do Subotice i da nam divni vodič predstavi sve znamenitosti iz našeg kraja. Možete da kuvate sa našim kuvarom, a ne morate, može naš Geza može da vam pripremi specijalitete poput gulaša, butkice, riblje čorbe... Imamo toliko mogućnosti, volje, motivacije i ljubavi prema našem salašu i želimo da vam bude prijatno, ugodno, bezbedno, namsejano i da nam se vraćate.

Prvo dođite da biste nam se vratili. Čekamo i dalje i odgovaramo na sve izazove.