Smeštaj

Izaberite smeštaj prema vašim željama...

Pod Draškovom strejom

Naziv je dobila po prof.Ređepu koji zadnjih desetak godina boravi na Salašu. Njegov boravak je vezan za UU Moderna i Dane Moderne (sada već tradicionalne manifestacije koja se održava velikim delom na salašu), kao predsednik umetničkog saveta i selektor kolonije. Ta uloga je prethodno pripadala našoj poznatoj slikarki Olji Ivanjicki. Kako profesor Ređep uvek boravi u sobama 3 i 4, terasa dobija ovaj izgled i ime upravo zbog Draškove visine. Smeštaj Pod Draškovom strejom čine 3 sobe.

Pogledajte kuću

Kuća pisaca ali i mladenaca

Kuća u kojoj su boravili naši pisci – Aleksandar Gatalica, Vladimir Pištalo i Vladan Matijević. Ova kuća je najčešće i kuća naših mladenaca pa odiše ljubavlju. Smeštaj Kuća pisaca čine 2 sobe.

Pogledajte kuću

Kuća sportista

U njoj najčešće borave sportisti, svake godine među njima bude favorita i pobednika na teniskom turniru, pa je zovemo i kuća pobednika. Kuća ima 3 identične sobe Soba 8, Soba 9, Soba 10; sobe sa po 2 singl kreveta i kupatilom. Smeštaj Kuća sportista čine 3 sobe.

Pogledajte kuću

Slavska kuća

Pored ove četiri, tu je i SLAVSKA KUĆA, zgrada u kojoj se nalazi recepcija, a tu je i zajednička prostorija za doručak, tj. trpezarija koju svi mogu koristiti i za pripremu ostalih obroka.

Rezervacija