Organizacija događaja

Raznovrsnost se kod nas ogleda u svemu pa i u restoranskim objekatima različitih po veličini (za veću ili manju grupu ljudi) - restoran, ribarska, slavska kuća, terase kod sportskih terena i terasa kod bazena.

U tim objektima salaš ORGANIZUJE:

Privatne svečanosti

Svadbe i venčanja, punoletstva, dečije rođendane, krštenja, slave, maturske večeri, diplome, momačke i devojačke večeri, poludnevne i dnevne izlete, sportska takmičenja sa ili bez dekoracije.

Organizovanje venčanja traje mesecima i zahteva dosta vremena. Mi Vam nudimo jednostavna rešenja za pitanja kao što su – dekoracija, torta, protokol... Ono što smatramo možda i najbitnijim u ovom poslu je da smo tu zbog Vas, da podstičemo jedinstvenost jer je svako venčanje specifično na svoj način, jer ste Vi - mladenci sami takvi "posebni" i jer je dakako ovo samo Vaš dan. Mladenački i dečiji šumarak zasađen u godini dešavanja će Vas uvek sećati na vreme koje nikada ne zaboravljamo i kojem se sa radošću uvek vraćamo.

Privatne svečanosti

Poslovni događaji

Organizujemo team building, seminare, koktel party, jubileje firme, treninge, poslovne ručkove i večere, promocije, zabave za zaposlene, poludnevne i dnevne izlete, sportska takmičenja i tematske večeri.

Svaki jubilej koji Salaš bude obeležavao će biti podeljen sa Vama koji ste nam ukazali poverenje i verovali u nas. Pobegnite iz stresnog gradskog okruženja, i u jedinstvenoj oazi mira isplanirajte svoje ciljeve i razvijte veću pripadnost timu. Posle postignutog cilja, prepustite se sportskim aktivnostima i dobroj domaćinskoj klopi, a mi ćemo se potruditi da vaš boravak učinimo posebnim.

Poslovni događaji

Tematski događaji

Organizacija posebnih događaja koji čine prepoznatljivost kraja ali koji za krajnji cilj imaju – da domaćinski ugoste klijente uz promociju hrane, pića i muzike regiona. Kod nas možete i da se kratko zadržite i salašarski jede, a i odmori u pravoj oazi mira. Svaki duži put postaje lakši uz nas. A izbor hrane je samo Vaš.

Tematski događaji