Poslovni Događaji

Ponuda

O SALAŠU ĐORĐEVIĆ 

Salaš Đorđević se proteže na oko 8 ha zemlje, a zbog svoje veličine izdvaja se i svrstava u mesto prepoznatljivo po velikom broju sadnica. Vođeni činjenicama da je 21 vek - vek lepote, sporta, zabave, zdravlja ali i hedonizma, nastaju segmenti koji su međusobno povezani i prave celinu. Osnovna zamisao - smeštaj - ali ga prilagoditi različitim grupama - kako porodicama, tako i za potrebe različitih team buildinga , sportista i uživaocima dobre kuhinje... Postoje odvojene kuće koje pružaju intimu svakom gostu pa se stiče utisak kao da ste došli kući - u svoj prostor, u svoj mir. Imamo mogućnost da uslužimo do maksimlano 300 ljudi, a smeštajnog kapaciteta za oko 20ak ljudi. Svoja sportska umeća možete da isprobate u takmičenju u tenisu, boćanja, košarci, odbojci na pesku, ali i malom fudbalu i boćanju.OPIS USLUGE 

Pobegnite iz stresnog gradskog okruženja, i u jedinstvenoj oazi mira isplanirajte svoje ciljeve i razvijte veću pripadnost timu. Imamo posebne pogodnosti za poslovne ljude i opremljene prostore sa kapacitetom od 20 – 300 mesta. Omogućili smo vam da na profesionalnom nivou organizujete seminar, trening, predavanje, sastanak... Posle postignutog cilja, prepustite se sportskim aktivnostima i dobroj domaćinskoj klopi, a mi ćemo se potruditi da vaš boravak učinimo posebnim.

Šta možemo da učinimo za vas?

Sastanci, poslovni ručkovi i konferencije 

Ukoliko tražite mirno mesto za sastanke sa kolegama ili partnerima, ili želite veliki skup i konferenciju za 300 ljudi, mi ćemo kreirati događaj po vašoj meri, potrebama i ciljevima.

Tim bilding aktivnosti

Tim bildinzi su važni za bolje upoznavanje članova timova i razvijanje veće pripadnosti timu. Oni su pravi izbor za unapređenje komunikacije unutar i između timova, ali i u rešavanju problema u timskom funkcionisanju. Za cilj uvek imaju da se podstiče pozitivna timska atmosfera. Za vas smo osmislili obilazak Palića ili Subotice sa stručnim vodičem, degustaciju vina kod našeg partnera “Vinarija Zvonko Bogdan”, a možemo i da organizujemo sportska takmičenja u tenisu, boćanju, malom fudbalu, košarci i odbojci.