Iznajmljivanje objekata

Za iznajmljivanje imamo:
Smeštajne kapacitete za 20 ljudi tj 10 smeštajnih jedinica
Objekte - restoran, ribarska kuća, slavska kuća, terase - kod sportskih terena i kod bazena
Sportske terene za tenis, košarku, odbojku na pesku, mali fudbal, rekreativni ribolov, boćanje i dečija igrališta
Opremu - party šator ili pagode sa pratećom opremom - pod, svod, stolovi, šank stolovi, stolnjaci, presvlake za stolice, - kod nas ili na željenu adresu.
Pogledajte više u nastavku.

Restoran

Sala pogodna za sve vrste događaja, kako privatnih (veće svadbe, rođendani, krštenja, dečiji rođendani…) tako i poslovnih (team building, seminari, konferencije...).

250 osoba

Restoran 1 Restoran 2 Restoran 3

Ribarska kuća

Ribarska kuća može da primi do 30 osoba, i pogodna je za sve vrste događaja, kako privatnih (manje svadbe, rođendani, krštenja…) tako i poslovnih (teambuilding, seminari...)

30 osoba

Ribarska kuca 3 Ribarska kuca 2 Ribarska kuca 1

Slavska kuća

Kapacitet Slavske kuće je do 50 osoba, i u njoj je moguće organizovati sve vrste događaja, i poslovne i privatne svečanosti. U Slavskoj kući vas čekamo na doručku nakon noćenja.

50 osoba

Slavska kuca 3 Slavska kuca 2 Slavska kuca 1

Otvorena dvorišna terasa

Otvorena dvorišna terasa može da primi do 100 osoba. Pogodna je za organizaciju svih vrsta događaja, kako privatnih tako i poslovnih (teambuilding, seminari, prolazni ručkovi, dečije ekskurzije…)

100 osoba

Otvorena dvorišna terasa 1 Otvorena dvorišna terasa 2 Otvorena dvorišna terasa 3

Terasa na teniskim terenima

Izdvojeni prostor sa prelepom terasom koja može da primi do 60 gostiju, gde ćete se nakon dobre rekreacije zadržite sa prijateljima i porodicom i provesti trenutke u prelepom ambijentu koji samo priroda može da ponudi. A kada je tu još i animator tada poželite da se dan ne završi brzo.

60 osoba

Terasa na teniskim terenima 1 Terasa na teniskim terenima 2 Terasa na teniskim terenima 3

Sportski tereni

Salaš Đorđević ima i dva teniska terena, teren za košarku, teren za odbojku na pesku, teren za mali fudbal i teren za boćanje. Takođe imamo i dva dečija igrališta.

Sportski tereni 1 Sportski tereni 2 Sportski tereni 3

Šatori i pagode

Salaš Đorđević svojim gostima nudi šatore i pagoda za iznajmljivanje. Možete ih iznajmiti i postaviti kod nas, ali isto tako i na željenu adresu. Usluga uključuje prevoz, montažu i demontažu. Posedujemo 6 Pagoda veličine 5m x 5m i mogu se iznajmljivati pojedinačno npr. paviljon za venčanje . Imamo šator dimenzija 36m x 15m za cca 500 zvanica. Može se iznajmljivati po segmentima (koji su dužine 3m) za željeni broj osoba. On poseduje i prateću opremu - pod, svod, stolovi, stolice, šank stolovi, klupe za venčanje.

do 500 osoba

Šatori i pagode 1 Šatori i pagode 2 Šatori i pagode 3