POSLOVNI DOGAĐAJI - Ponuda

O SALAŠU ĐORĐEVIĆ

Salaš Đorđević se proteže na oko 8 ha zemlje, a zbog svoje veličine izdvaja se i svrstava u mesto prepoznatljivo po velikom broju sadnica. Vođeni činjenicama da je 21 vek - vek lepote, sporta, zabave, zdravlja ali i hedonizma, nastaju segmenti koji su međusobno povezani i prave celinu. Osnovna zamisao - smeštaj - ali ga prilagoditi različitim grupama - kako porodicama, tako i za potrebe različitih team buildinga , sportista i uživaocima dobre kuhinje...

Postoje odvojene kuće koje pružaju intimu svakom gostu pa se stiče utisak kao da ste došli kući - u svoj prostor, u svoj mir. Imamo mogućnost da uslužimo do 500 ljudi, a smeštajnog kapaciteta za oko 20ak ljudi.

Svoja sportska umeća možete da isprobate u takmičenju u tenisu, boćanja, košarci, odbojci na pesku, ali i malom fudbalu i boćanju.

aktivnosti

OPIS USLUGE

Pobegnite iz stresnog gradskog okruženja, i u jedinstvenoj oazi mira isplanirajte svoje ciljeve i razvijte veću pripadnost timu. Imamo posebne pogodnosti za poslovne ljude i opremljene prostore sa kapacitetom od 20 – 500 mesta. Omogućili smo vam da na profesionalnom nivou organizujete seminar, trening, predavanje, sastanak... Posle postignutog cilja, prepustite se sportskim aktivnostima i dobroj domaćinskoj klopi, a mi ćemo se potruditi da vaš boravak učinimo posebnim.

Šta možemo da učinimo za vas?

Sastanci, poslovni ručkovi i konferencije

Ukoliko tražite mirno mesto za sastanke sa kolegama ili partnerima, ili želite veliki skup i konferenciju za 300 ljudi, mi ćemo kreirati događaj po vašoj meri, potrebama i ciljevima.

ruckovi

Tim bilding aktivnosti kao I Family day

Tim bildinzi su važni za bolje upoznavanje članova timova i razvijanje veće pripadnosti timu. Oni su pravi izbor za unapređenje komunikacije unutar i između timova, ali i u rešavanju problema u timskom funkcionisanju. Za cilj uvek imaju da se podstiče pozitivna timska atmosfera. Za vas smo osmislili obilazak Palića ili Subotice sa stručnim vodičem, degustaciju vina kod našeg partnera “Vinarija Zvonko Bogdan”, a možemo i da organizujemo sportska takmičenja u tenisu, boćanju, malom fudbalu, košarci i odbojci. Možemo da osmislimo za vas i razne timske izazove, kao i potragu za blagom u saradnji sa partnerima. Tu su i dečije aktivnosti na igralištima ali i saradnici koji mame dečije osmehe i posebno smo ponosni na kompanijska porodična okupljanja.

tim-bilding

Treninzi i radionice

U svetu koji se stalno menja i pruža svakodnevne izazove, važno je ulagati u svoje zaposlene I biti u korak sa vremenom. Sa našim partnerom, nudimo vam treninge iz oblasti komunikacije, rešavanje konflikata, upravljanje stresom, veštine planiranja i organizovanja, liderstvo i dr. Najefikasnije za rad je do 12 učesnika i predlažemo vam da investirate u veštine uz kombinaciju za tim bilding aktivnostima i povlačenjem u našu oazu mira bar na dva dana.

radionice

Korporativna slavlja (kokteli i godišnjice)

Ukoliko želite da organizujete bilo koju vrstu proslave, mi u organizaciji uživamo. Ako vaša kompanija proslavlja godišnjicu, ili želite da organizujete koktel za vase klijente, partnere i proslavite uspešnu saradnju, najavite planove i ciljeve, podelite lepe vesti ili samo da se jednostavno opustite, mi smo tu za vas.

slavlja

Mogućnosti za različite kombinacije, kreativnost i organizaciju su mnogobrojne, najvažnije je da znate šta želite da postignete, a mi ćemo dati maksimum da vaše želje ispunimo. Na osnovu vašeg konkretnog upita, dostavićemo vam ponudu sa salašarskim kulinarskim specijalitetima i svim ostalim mogućnostima. Takođe smo raspoloženi da vas ugostimo, da osetite energiju i ljubav na našem salašu i zajednički kreiramo vaš događaj. Verujemo da ćemo ostvariti uspešnu poslovnu saradnju.

Kontakt:

Biljana Đorđević

Domaćica salaša

063/585 141

http://salasdjordjevic.com/

Ponudu mozete preuzeti ovde Ponuda PDF